Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2010 16:22 - Молитва на глас
Автор: polqivanova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 651 Коментари: 1 Гласове:
1



Искам да се променя! Да бъда по-самоуверена, по-силна, по-амбициозна, по-твърда, по-вярваща, по-добра! Не искам да съм толкова чувствителна, толкова наивна, толкова посредствена! Не искам да вървя без цел и без посока, без смисъл и мечти, без надежда!Не искам!
Искам да вярвам в успеха, в съдбата, в хората, в доброто, в промяната! Искам да знам че няма невъзможни неща, че може да има и чудеса, че когато най-малко очакваш и вече си изгубил вяра може да ти се случи нещо хубаво, красиво, добро и въркресяващо, което да те измъкне от пепелта и да те съживи!
Искам да бъда щастлива!...Та нали това искат всички хора на тази планета!Та нали за това се молим винаги когато  запалим свещичка в църквата или вечер когато затворим очи в очакване на утрешния ден, който да е по-добър от днешния! Нали това си пожелаваме на Коледа, Нова Година, един на друг за празници, рожденни дни, годишнини и юбилеи! Та нали именно в щастието се крие разковничето за смисъла на човешкия живот?
Щастие - реалност или химера, труднопостижим блян или невъзможна мечта, миг или вечност? Има ли изобщо щастие и каква е формулата за неговото постигане? Това се питам сега, близо месец след 22я ми рожден ден, защото искам да разбера дали си заслужава. Дали в страданието, болката и отчаянието би могло да има нещо положително. Дали доброто се възнаграждава, а злото се наказва. Дали надеждата умира последна. Дали силата на положителното мислене лекува. Дали има късмет, дали има съдба, дали има Бог.
Незнам дали имаше смисъл от всички тези въпроси. Незнам дали някога ще успея да си отговоря поне на един от тях. Незнам дали ще се променя. Незнам дали някога ще намеря щастието си. Незнам дали го заслужавам. Незнам. Единственото, което винаги съм знаела, знам сега, и винаги ще зная, е че Господ има! И той е в душата на всеки един от нас, или поне в моята със сигурност. Знам го, защото го чувствам. Знам го...и затова на него ще се помоля...
Господи,
Ияскам да се променя! Да бъда по-самоуверена, по-силна, по-амбициозна, по-твърда, по-вярваща, по-добра! Не искам да съм толкова чувствителна, толкова наивна, толкова посредствена! Не искам да вървя без цел и без посока, без смисъл и мечти, без надежда! Не искам!
Искам да вярвам в успеха, в съдбата, в хората, в доброто, в промяната!Искам да знам че няма невъзможни неща, че може да има и чудеса, че когато най-малко очакваш и вече си изгубил вяра може да ти се случи нещо хубаво, красиво, добро и въркресяващо, което да те измъкне от пепелта и да те съживи!
Искам да бъда щастлива!
Амин!



Тагове:   молитва,


Гласувай:
1



Следващ постинг

1. анонимен - молитвата
11.04.2010 17:05
Скъпо момиче продължавай така не се отказвай вземи си купи една Библия там има отговорите на всички въпроси който ти си задаваш но помоли пак Бог в името на своя син Исус Христос да ти отвори очите за тази истина ,че всичко от там започва и пак там свършва но когато започнеш да гледаш на света през погледа на Библията започваш да получаваш даста голямо съпротивление бъди готова за затруднения.
Обаче знай че истината ще спаси света.Упорствай.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polqivanova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9770
Постинги: 3
Коментари: 8
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930